Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Croquis/Vázlatok

2013.03.06

6105.jpeg

Ez az egy kötetes manga először 2004-ben jelent meg Japánban a Gentousha kiadó Rutile Sweet magazinjában. Angolul a Tokyopop BL mangákkal foglalkozó leányvállalata, a Blu adta ki. A Magányos csillag után a második yaoi manga, mely hazánkban megjelent (2010). A fő történet címe Vázlatok, de a kötetben helyet kapott két oneshot is. Mivel hazai kiadvány, így az ismertetőben lesz szó ezekről is.

A mangakáról:

Takanaga Hinako (高永 ひなこ) 1997-ben debütált a Goukakukigannal, mely felfogható a későbbi Challengers első kötetének. Azóta több, mint 20 mangát publikált, 10 regényt illusztrált és számos munkája megjelent dráma CD-ken is.
További, ismertebb művei: Awkward Silence, Kimi ga Koi ni Ochiru (You Will Fall in Love), Akuma no Himitsu (The Devil's Secret), Challengers és a Koisuru Boukun (The Tyrant Who Fall in Love), melyből anime is készült.

Történet:
Vázlatok
Nagi szorgalmas méhecskeként gyűjt pénzt egy számára igen fontos dologra. A művészeti iskolában modellként dolgozik, míg éjszakánként egy meleg, transzvesztita bárban segédkezik a "hölgyek" körül. De mi is az a fontos dolog? Nagi régóta tudja, hogy a fiúkhoz vonzódik, de sosem volt szerencséje náluk. És mi másért lehet ez, ha nem azért, mert ő is fiú. Ezért minden pénzét a műtétre gyűjti, hogy nő lehessen.
Ám egy nap megismerkedik a suliban Kajival, akinek - miközben modellt áll, hogy lefesse - tekintete teljesen magával ragadja. Kajinak így tetszik, fiúként. De csak úgy néz rá, mint festő a gyönyörű modellre, vagy más is van a dologban?

Wish on a Star - Kívánj egyet! (6. fejezet)
Sei utálja a csillagokat, de mégis jár a csillagászati szakkör óráira. Mi másért, ha nem titkos szerelme miatt. Ő Daiki, Sei legjobb barátja, aki odavan a csillagokért. Vajon ez az ellentét elválasztja vagy összehozza őket?

Boku no Shôkoi ni Tsuite - Az első szerelemről (5. és 7. fejezet)
Egy keserédes történet Tori első szerelméről a középiskolában. Kamota jó barátja a fiúnak, aki egy idő után rájön, hogy többet érez iránta, mint barátság. Ám a félelem, hogy elveszíti, ha rájön mit érez, a gyötrődés pont azt eredményezi, amit az ember nem szeretne. Elveszíti őt egy lány miatt, de egy évekkel későbbi találkozás is okozhat meglepetéseket...

Forrás

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Utolsó kép


Elérhetőség

Neji-chan, Midori Aida

midoriaida@freemail.hu

ballaviki96@freemail.hu

Chat :D


Szavazás :)


HírlevélArchívum

Naptár
<< Június / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 110746
30 nap: 2061
24 óra: 66